;

Van harte welkom bij Zandpaviljoen Pier 7! (geopend sinds 20 april 2018).

Wij hebben in totaal 7 prachtige Beachrooms verdeeld over de volgende types:
2 x 2-persoons Beachrooms
1 x 2-persoons Deluxe Beachroom
2 x 4-persoons Beachrooms
2 x Family Beachrooms (5 volwassen of 4 volwassenen en 2 kinderen)

Een echte beleving is slapen op het mooiste strand van Vlissingen  in uw eigen Beachroom. Vanaf uw terras kunt u heerlijk ontspannen en genieten van het ruisen van de zee of de ondergaande zon.
De luxe van een eigen huis met de service van een hotel zoals bijvoorbeeld dagelijkse schoonmaak.
En dat is nog niet alles: genieten met het oog voor duurzaamheid (knx) vinden wij ook erg belangrijk!

Dit is pas het ultieme slapen op het strand! Sea you Soon!

*Honden zijn alleen toegestaan in de periode van 15 september tot 15 april.
*Op sommige dagen vinden er grote evementen plaats op het strand, voor een actueel overzicht neem contact met ons op.
*Wij hebben een hellingbaan aangelgd zodat u ook met een rolstoel, kinderwagen of een koffer gemakkelijk bij ons Zandpaviljoen en de Beachrooms kunt komen.
*In geval van extreem hoog water is het niet mogelijk om in de Beachrooms te overnachten, wij zorgen dan voor een passend alternatief.

Ontvang nu 5% korting met de code BRVLIS18 (code kunt u invullen in het veld kortingscode, linksboven wanneer u een datum selecteert).

Inchecken Inchecken mogelijk tussen 14:00 en 22:00.
Uitchecken Uitchecken mogelijk tussen 10:00 en 11:00.

Reserveringsvoorwaarden

- Minimale leeftijd is 18 jaar of ouder. M.u.v. families. 
- Honden zijn enkel toegestaan in de periode vanaf 15 september tot 15 april
- Op sommige dagen kunnen er grote evenementen op het strand plaatsvinden, voor een actueel overzicht neem contact met ons op. 
- Bij het maken van de reservering gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden Beachrooms Zandpaviljoen Pier 7 en tevens akkoord bent met de privacyverklaring. Wilt u een exemplaar ontvangen stuur dan een e-mail naar [email protected] 

Annuleringsvoorwaarden:
Indien een reservering wordt geannuleerd, zijn annuleringskosten verschuldigd door huurder. Deze annuleringskosten bedragen: • 25% van het totale huurbedrag indien de annulering tussen 90 (negentig) dagen en 60 (zestig) dagen  voor de dag van aankomst valt; • 50% van het totale huurbedrag indien de annulering tussen 60 (zestig) dagen en 30 (dertig) dagen voor de dag van aankomst valt; • 75% van het totale huurbedrag indien de annulering 1 (een) week of langer, maar korter dan 30 (dertig) dagen voor de dag van aankomst valt; • 100% van het totale huurbedrag indien de annulering korter dan 1 (een) week voor de dag van aankomst valt. 9.2 Indien huurder binnen 24 uur na de overeengekomen aankomstdatum zonder nadere kennisgeving niet is gearriveerd, wordt dit beschouwd als een annulering 

Betalings mogelijkheden

 Aanvaarde credit cards

 Ideal/Mollie

Uitchecken Wij zijn dagelijks vanaf 10:00 uur aanwezig. Uitchecken kan tot 11:00 uur. Vertrekt u eerder dan 10:00 uur dan bespreken we graag met u de mogelijkheden.
Parkeren Parkeren dient u bij uw reservering kenbaar te maken. Parkeren kan tegen een toeslag van € 5,00 per nacht. (Borg € 50,00 per vergunning)
Honden Honden zijn welkom tegen een toeslag van € 17,50 per nacht in de periode van 15 september tot 15 april.
Eten & Drinken Zandpaviljoen Pier 7 is het hele jaar door geopend vanaf 10.00 uur in de ochtend voor lunch en diner. Een tafel reserveren kan via tel: 0118- 22 77 00
Internet Zowel in het Zandpaviljoen Pier 7 als in de Beachrooms is gratis wi-fi
Babybed In alle Beachrooms kunnen wij een babybed plaatsen (tot 2 jaar). De toeslag is € 10,00 per nacht.
Strand Bij Zandpaviljoen Pier 7 kunt u ook ligbedden en parasols huren.
Algemeen Alle Beachrooms liggen op het strand, hebben een eigen terras en zeezicht