;

The monumental "Godshuis" in Veere is newly decorated, modern and trendy bed and breakfast. There are 12 rooms that all have something special to offer. Bed-en Brood is a new sleeping experience in the tourism town of Veere. It is a unique place in a quiet location in the center. Come stay with us? We are open from September 1, 2010
Check in Check-in possible between 15:00 and 20:00.
Check out Check-out possible between 8:00 and 11:00.

Booking conditions

Bed en Brood - Veere werkt conform de in de hotel branche geldende annuleringsvoorwaarden. De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafés en aanverwante bedrijven, horeca diensten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten. Voor annuleringen gelden de volgende voorwaarden:

9.1.4 No show: Ingeval van no-show zal de klant in alle gevallen verplicht zijn de gehele reserveringswaarde te betalen. De reserveringswaarde is het bedrag voor alle geboekte overnachtingen, inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting.

Bij reserveringen van groepen van 10 of meer personen:

Een groepsreservering is een reservering van 10 personen of meer; ongeacht het aantal nachten van de reservering.  De reserveringswaarde is het bedrag voor alle geboekte overnachtingen, inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting.

9.2.1 Groepen: Wanneer een reservering voor uitsluitend hotelaccommodatie, al dan niet met ontbijt, is gemaakt voor een groep dan geldt voor annulering van die reservering het navolgende.

1.        Bij annulering meer dan 3 maanden voor het tijdstip waarop krachtens de horeca-overeenkomst de eerste horecadienst zal moeten worden verleend, nader te noemen: "de ingangsdatum", is de klant niet gehouden enige vergoeding aan het hotelbedrijf te betalen.

2.        Bij annulering meer dan 2 maanden voor de ingangsdatum is de klant gehouden 15% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

3.        Bij annulering meer dan 1 maand voor de ingangsdatum is de klant gehouden 35% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

4.        Bij annulering meer dan 14 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 60% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

5.        Bij annulering meer dan 7 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 85% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

6.        Bij annulering 7 dagen of minder voor de ingangsdatum is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

Bij reserveringen tot en met 9 personen:

Een reservering voor individuen is een reservering van 1 tot en met 9 personen; ongeacht het aantal nachten van de reservering.  De reserveringswaarde is het bedrag voor alle geboekte overnachtingen, inclusief ontbijt, exclusief toeristenbelasting.

9.2.2 Individuen: Wanneer een reservering voor uitsluitend hotelaccommodatie, al dan niet met ontbijt, is gemaakt voor één of meer individuen (maximaal 9 personen) geldt voor annulering van die reservering het navolgende:

1.        Bij annulering meer dan 1 maand voor de ingangsdatum is de klant niet gehouden enig bedrag aan het hotelbedrijf te betalen.

2.        Bij annulering meer dan 14 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 15% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

3.        Bij annulering meer dan 7 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 35% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

4.        Bij annulering meer dan 3 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 60% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

5.        Bij annulering meer dan 24 uur voor de ingangsdatum is de klant gehouden 85% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

6.        Bij annulering 24 uur of minder voor de ingangsdatum is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.

De volledige tekst van de voorwaarden kunt u vinden op:

Nederlands: www.khn.nl/uvh-nl

Engels: www.khn.nl/uvh-en

Duits: www.khn.nl/uvh-du

Payment methods

 Accepted credit cards

Internet internet services, wireless lan
Parking free parking, parking
Food & drinks breakfast buffet, packed lunches, free breakfast buffet
Services luggage storage, safe deposit box, babysitting/child services, bicycle rent, tour desk
General newspapers, non-smoking rooms, facilities for disabled guests, family rooms, garden, gay friendly, children play ground, bridal suite, city center, country-side, harbour, lake, museum area
Activities bbq facilities, biking, cycling, fishing, jacuzzi, massage, walking, windsurfing, souvenirs/giftshop, beach